Aqua Sessies

 “Zo’n overgave ervaren is echt nieuw voor mij.” Alsof ik kilo’s zorgen kwijt ben zo licht voel ik me”  “Dat vrije gevoel is precies wat ik kwijt was in mijn werk” “Dat ik zo’n vrede en stilte in mezelf heb gaat mij echt helpen om meer rust te nemen in mijn werk”


FB_IMG_1455900402398

 

Loslaten, herbronnen en puur zijn

Aqua  Sessies: zacht, speels, vrij en super ontspannend.  Ze geven een totaal andere beleving van lichaam, ruimte en tijd; een staat van puur zijn. Het is een werkvorm die helpt om oude patronen los te laten die niet meer helpen. Het zet alles in beweging en dus ook de gewenste verandering.

Volgens de Oosterse filosofie staat Waterenergie voor de bron van het leven. De basisenergie die men meekrijgt voor het hele leven. Voor een gezonde balans tussen actie en rust.  Verstoring van Waterenergie meldt zich in de vorm van emotionele overbelasting, angst, rugklachten, overleven op wilskracht en uiteindelijk uitputting. Bekende verschijnselen in veel organisaties. Deze watersessies keren het uitputtingsproces en bieden letterlijk de mogelijkheid om te herbronnen.

Je raakt speels spanning, emoties en energetische blokkades kwijt. Door de rust en pure verbinding met jezelf dient bewustzijn zich aan. Bijvoorbeeld over: hoe vast je zit in je denken en doen, hoe je je schrap zet tegen vermeende bedreigingen, hoe weinig ruimte je jezelf gunt en je klein maakt, of hoe je meer aandacht aan jezelf mag geven. En soms brengt het pure emoties naar boven. Ze kunnen dienen om (oude)  pijn en thema’s te verwerken en los te laten. Voor intensievere verwerkingsprocessen zijn een aantal sessies nodig. Maar vaak werkt een sessie al diep door.

De sessie

De sessie duurt in totaal 2 uur waarvan 60 min. in het water en 30 min. ervoor en erna. We beginnen met een voorgesprek om de intentie van de behandeling helder te krijgen en te wennen aan de warmte rond het bad.

De behandeling vindt plaats in een extra warm privé zwembad. Eerst liggend op drijvers met massage en stretching  afgewisseld met zachtjes bewegen en wiegen door het water. Vervolgens ruimere bewegingen door verwijdering van de drijvers. En als dat goed voelt onder water met een neusclip op. Zwevend, los van de zwaartekracht, rust en speelse ruimte en vrijheid ervarend. Alle grenzen vervagen.

 

Investering

sessies van 90 minuten incl. voor en na gesprek:

€ 115, ex btw voor organisaties

€ 75, ex btw voor ZZPers

€ 75, incl btw voor particulieren

 

Bij een 4 sessiepakket de 5e cadeau! Een jaar geldig. Als onderhoud voor balans  gedurende het jaar. Of als aanpak van een bewustwordingsvraagstuk of fysieke klacht.

 

Meer weten of sessie boeken? Bel of app me: 06 40513332

 

FB_IMG_1455900412466